den fantaktiske metode

Den fantaktiske metode bygger på coaching, CFT (compassion fokuseret terapi), mindfullness og girafsprog. Jeg har udviklet den fantaktiske metode ved at tage lidt fra de bedste af alle de coachingmodeller og terapiformer, jeg kender til. Sammensætningen passer godt til den måde, jeg ser livet og andre mennesker på og resultatet er nærværende coaching. 

4 ben at stå på

Metoden har det ene ben i de meget systematiske og målfokuserede coachingmodeller, som oftest inddeles i 4-6 trin, afhængig af hvem der er afsender. Den har et andet ben i den compassion fokuserede terapi, hvor der er fokus på en kærlig tilgang til sig selv og andre. Et tredje ben står i den kropsfokuserede og sanselige verden (mindfulness). Her er det åndedrættet, forbundetheden med andre mennesker og høre/se/smage/lugte/føle-sansen, der er i fokus. Det fjerde ben står solidt plantet i kommunikationens verden, hvor jeg arbejder meget med intention – ordenes, tankernes og følelsernes sammenhæng ud fra det, der kaldes Girafsprog

den fantaktiske metode
Hvert øjeblik giver dig muligheden for at nærme dig eller fjerne dig fra det, du ønsker. Træder du frem eller tilbage?
Mette Gosmer
Mette Gosmer
Stifter af fantaktisk

blød og nærværende coaching

Du vil møde mig og min coaching som et blødt, nærværende og kærligt sted at være, hvor vi aldrig mister målet eller udviklingen af syne, men hvor der samtidig er plads til det, der aktuelt trænger sig på. Hvor vi understøtter din udvikling med øje for påvirkningen på kroppen og sanserne samt kommunikationen og følelserne.  

coaching mobil
"Mette gav mig fra 1. coach time virkelig meget god og konstruktiv sparring. Jeg fik ro på tankerne og værktøjer, som jeg med det samme kunne tage i brug. Jeg vil varmt anbefale et forløb med Mette som coach."
Mand 51 år
klient hos fantaktisk
"Mette gav mig fra 1. coach time virkelig meget god og konstruktiv sparring. Jeg fik ro på tankerne og værktøjer, som jeg med det samme kunne tage i brug. Jeg vil varmt anbefale et forløb med Mette som coach."
Mand 51 år
klient hos fantaktisk

længere forløb eller en enkelt samtale?

Nogle mennesker oplever, at en enkelt samtale er nok til at give et input, som sætter dem i stand til at arbejde videre på egen hånd. Nogen har brug for et længere forløb, hvor vi lægger en ramme og arbejder i en fastlagt periode med en specifik problemstilling. Andre søger en sparringspartner, som de kan spille bold med løbende og kommer derfor igen efter behov.

mere om coaching

Det er helt op til dig, hvad du synes bedst om, og hvad der giver bedst mening i netop din situation. Jeg glæder mig til at opleve, hvordan vi kan starte eller videreføre din personlige udvikling. 

Hvordan skal vi samarbejde?

Ring til os på 30264677 – eller tag kontakt her

Alle forespørgsler er velkomne – store som små. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med!

fantaktisk

Stilling Byvej 18, 8660 Skanderborg – T 3026 4677

fantaktisk

Stilling Byvej 18, 8660 Skanderborg

T 3026 4677

Skip to content